Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Se modernizeaza si zona de sud a Timisoarei: incep lucrarile la canalizare pe strada Mures

18 Februarie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Lucrarile de modernizare ale orasului nostru continua, chiar daca uneori rezultatele nu sunt pe masura asteptarile. Cert este insa, ca se mai deschide un santier in zona de sud a Timisoarei. Reprezentantii Aquatim anunta ca, in a doua parte a acestei luni, incep lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pe un tronson al strazii Mures, in zona Pietei Doina, spre Calea sagului. Vor fi restrictii de circulatie in zona.

Lucrarile vizeaza o portiune de aproximativ 140 de metri lungime a strazii Mures, unde se va lucra la reteaua de canalizare. in mod normal lucrarile ar trebui sa fie finalizate in aceasta primavara, la sfarsitul lunii aprilie.

Vor fi montate podete/panouri metalice in dreptul imobilelor direct afectate de santier. Pentru buna desfasurare a lucrarilor si evitarea unor incidente neplacute, operatorul recomanda soferilor sa isi parcheze masinile pe strazile alaturate celor pe care se desfasoara lucrarile, iar pietonilor sa traverseze doar pe podetele special amenajate acolo unde acestea exista, bineinteles.
Cei de la Aquatim admit ca, din cauza lucrarilor, se va produce disconfort in zona, dar spun ca, dupa ce se termina cu santierul, probabilitatea sa apara avarii va fi foarte mica, iar dupa reabilitarea retelelor subterane se va reamenaja strada pe portiunea afectata.
Lucrarile de pe strada Mures fac parte din proiectul Aquatim de extindere si modernizare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare din judetul Timis cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea acestui proiect, care cuprinde lucrari in localitatile Timisoara, Sannicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buzias, Gataia, Recas, Faget, Ciacova, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Utvin, este de peste 118 milioane de euro.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 18 Februarie 2015
COMENTARII