Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Se majorează tarifele la apă potabilă și canalizare, din 1 aprilie.

01 Aprilie 2019
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Compania care furnizează apa rece în aproape tot județul și gestionează sistemul centralizat de canalizare din Timișoara a anunțat că majorează tarifele pentru serviciile prestate, în toată aria de acoperire.

Majorarea tarifelor pentru serviciile prestate de Aquatim, de alimentare cu apă și canalizare, va avea loc începând cu data de 1 aprilie 2019. Astfel, noile tarife vor fi de 3,49 lei/mc fără TVA (3,80 lei/mc cu TVA), pentru alimentarea cu apă și 3,48 lei/mc fără TVA (3,79 lei/mc cu TVA), pentru serviciul de canalizare, în toată aria de operare.

Măsura este în conformitate cu planul anual de evoluție al tarifelor pentru perioada 2018-2023, aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiș, în anul 2018 și aprobat în vederea aplicării, de către Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice în data de 22 martie 2019.

În prezent, Aquatim are unul din cele mai mici preţuri la apă din România, societatea este poziționată în topul național al tarifelor pe locul 39 din 44 de companii de profil.

Strategia tarifară a Aquatim vizează ajustarea tarifelor în termeni reali, cât și cu inflația și se bazează pe o analiză economică cost-beneficiu realistă și pe obligativitatea recuperării tuturor costurilor de exploatare şi a constituirii surselor pentru cofinanţarea investiţiilor societății din fonduri europene.

Sursa : voceatimisului.ro

Actualizat: 01 Aprilie 2019
COMENTARII