Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Se lucrează din nou pe șantierele Sudului și Prezan

31 Martie 2021
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Șantierele de pe Str. Prezan și Bd. Sudului sunt deschise de câteva luni, pe ambele străzi se lucrează din iulie 2020, iar ordinul de reluare după iarnă a fost dat cândva la finalul lunii februarie. Se lucrează de pe la jumătatea lui martie. Durata șantierului ar trebui să fie de 16 luni, dar lucrările au stagnat o perioadă. Termenul a ajuns să fie decalat la martie 2022. Lucrările costă 41,7 milioane de lei, din care 18 vin de la bugetul de stat.

Cam tot din aceeași perioadă se lucrează și pe Bd. Sudului. Lucrările sunt mai avansate acolo și ar trebui să fie gata în zece luni de la semnarea ordinului de începere, adică prin mai 2021. Valoarea lucrărilor este de 10,82 milioane de lei cu tot cu TVA.

Pe Bd. Sudului a fost deschis șantierul la începutul lunii iulie a anului trecut. Șoseaua a fost lărgită deja la patru benzi, iar pe trotuarele pavate vor fi amenajate piste de biciclete bidirecționale. Odată cu modernizarea șoselei se vor face amenajări și în intersecții: în cea cu Liviu Rebreanu va fi lărgit accesul spre Bd. Sudului de la o bandă la două benzi și va fi realizată și o alveolă pentru STPT. De asemenea, se va realiza o bandă suplimentară pentru virajul la dreapta de pe Bd. Sudului pe Bd. Iosif Bulbuca. Intersecția cu Mareșal C-tin Prezan va fi transformată în sens giratoriu cu două benzi.

Sursa : tion.ro

Actualizat: 31 Martie 2021
COMENTARII