Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Se închide temporar circulația rutieră pe mai multe străzi din Timișoara.

10 Iunie 2019
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Se închide temporar circulația rutieră pe mai multe străzi din oraș, în zilele următoare. Printre ele și Calea Martirilor, de la Martir Caceu până la Rebreanu, unde nu este permis de ceva timp accesul mașinilor și unde se lucrează de câteva săptămâni bune.

Societatea de Drumuri Municipale încă lucrează pe str. Cluj și pe Calea Martirilor și anunță lucrări și în alte zone din oraș, iar pentru ca drumarii să își facă treaba în liniște s-a decis închiderea temporară a circulației rutiere. În nordul Timișoarei, pe str. Miresei și pe Aradului, se va lucra și noaptea, iar o altă stradă vizată acum de primărie e în șantier încă din a doua săptămână a lunii mai.

1. Pe strada Cluj – pe tronsonul dintre străzile Eroilor și 1 Decembrie, pe sensul de mers spre Spitalul Județean, benzile 3 și 4 vor fi închise circulației rutiere între 11-13 iunie, între orele 7-18; pe tronsonul dintre străzile V. Babeș și 1 Decembrie pe sensul de mers spre Spitalul Județean se vor închide benzile 1 și 2 între 14-18 iunie, între orele 7-18.

2. Pe Calea Martirilor –pentru a finaliza lucrările de asfaltare și realizare a marcajelor va fi închisă circulația rutieră pe tronsonul cuprins între străzile Surorile Martir Caceu și Liviu Rebreanu în perioada 11-13 iunie, între orele 7-18. (duminică seara, ca și în alte zile din ultima perioadă, circulația era închisă pe acest tronson – n.r.)

3. Pe strada Emil Zola – pe tronsonul dintre străzile Victor Hugo și Herculane va fi închisă circulația rutieră în perioada 11-14 iunie, între orele 7-18.

4. Pe strada Lalelelor – pe tronsonul dintre străzile Mătăsarilor și Calea Dorobanților, pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare, se va închide circulația rutieră în perioada 12-15 iunie, între orele 7-18.

5. Pe Calea Aradului – pe tronsonul dintre străzile Miresei și Liege și pe strada Miresei, pentru realizarea lucrărilor de subtraversare a cablurilor de semafoare, se va închide circulația rutieră noaptea, în perioada 11-14 iunie, între orele 23-5.

Sursa : tion.ro

Actualizat: 10 Iunie 2019
COMENTARII