Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Schimbă Timișoara! Intră în programul Upgrade my City

27 Septembrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timișorenii nemulțumiți, dar și cei cu idei de schimbare a orașului au acum ocazia să iasă din spatele tastaturii și să se implice activ într-un proiect ce propune ridicarea calității de viață în Timișoara. Upgrade my City, proiect aflat la a doua ediție, a reușit să adune anul trecut idei de la peste 250 de persoane și să implementeze șapte proiecte, performanță ce se dorește a fi depășită în acest an.

Programul Upgrade my City va demara în luna octombrie, cu întâlniri între cei interesați, și este împărțit în patru secțiuni: Identitate, Guvernare, Economie și Oameni. Dan Bugariu, președintele Asociației Smart City a explicat ce se dorește cu fiecare secțiune în parte.

Astfel, în cadrul secțiunii Identitate, organizatorii acestui proiect doresc să afle care este „spiritul” Timișoarei și spre ce se îndreaptă această idee.

„Orașele lumii își doresc să își dezvolte capacitatea de atracție, să devină magnetice, iar conturarea spiritului orașului este susținătorul acestui vis”, a explicat Bugariu.

El a adăugat că în cadrul acestei secțiuni cel mai important lucru de realizat este spre ce se îndreaptă spiritul orașului și de ce merge în acea direcție.

În cadrul secțiunii Guvernare, organizatorii Upgrade my City se adresează celor care încă au așteptări ca administrația locală sau centrală să le rezolve toate problemele. Concret, ei își doresc să afle care sunt rolurile cetățenilor și organizațiilor private în procesul de guvernare, dar și să orienteze administrația locală spre o guvernare deschisă și conectată la nevoile actuale și în schimbare ale locuitorilor Timișoarei.

În cadrul secțiunii Economie, programul urmărește să îi învețe pe participanți cum funcționează economia Timișoarei și cum pot ei influența acest lucru, dar mai ales cum să se pregătească pentru provocările de viitor.

În cadrul ultimei secțiuni, intitulată Oameni, cei de la Upgrade my City se adresează celor care vor să schimbe în bine comunitatea în care trăiesc și care vor să îi motiveze pe cei din jurul lor.

„Programul Upgrade my City își va provoca publicul să afle care este sau care poate fi contribuția noastră ca individ sau ca grup, la bunăstarea orașului”, spune coordonatorii acestui program.

Cei interesați de programul celor șapte luni de Upgrade my City pot afla informații suplimentare aici.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 27 Septembrie 2017
COMENTARII