Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Scapa de bradul de Craciun, il ridica Retim direct de pe strada!

11 Ianuarie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Muncitorii societății Retim încep să adune brazii de pe străzile Timișoarei. Puteți scăpa foarte ușor de pomul de Crăciun, dar trebuie să urmați câteva sfaturi.

Ca în fiecare an, pomii de Crăciun nu sunt ridicați de pe străzi de mașinile de gunoi care colectează deșeurile menajere. Retim are oameni special pentru această activitate, care folosesc mașinile de salubrizare stradală. Dacă nu vine nimeni să ridice brazii uscați, atunci începeți să dați telefoane sau să scrieți sesizări.

Reprezentanții societății de salubritate le cer timișorenilor să aibă răbdare și să nu strige după gunoierii care merg să adune deșeurile menajere, pentru că nu este datoria lor să adune brazii.

„Recomandăm cetățenilor să depoziteze brazii în zona amplasamentelor de pubele sau la marginea carosabilului, la loc vizibil și pe cât posibil grupați în grămezi, astfel încât să poată fi ridicați cât mai rapid, fără a incomoda circulația. Precizăm faptul că echipajele care colectează deșeurile menajere nu colectează brazi și în consecință cetățenii nu trebuie să insiste pentru ridicarea brazilor odată cu ridicare deșeurilor menajere”, transmit oficialii Retim.

În condițiile în care, după câteva zile, pomul aruncat de dumneavoastră este tot acolo unde l-ați lăsat, puneți mâna pe telefon și faceți sesizări la societatea de salubrizare! Sunați așadar la dispeceratul Retim – 0256.499.537 sau 0756.169.627 – sau depuneți o sesizare pe site-ul societății – www.retim.ro -, la pagina Contact/Sesizări. Colectarea brazilor se va efectua și în perioada următoare, atâta timp cât va fi necesar, ne-au mai transmis cei de la Retim.

Sursă: tion.ro

Actualizat: 11 Ianuarie 2017
COMENTARII