Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

S-a deschis traficul în intersecția Mărăști. Prima turbo-girație din Timișoara.

10 Septembrie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Circulația rutieră a fost deschisă astăzi în intersecția Mărăști. Prima turbo-girație din istoria Timișoarei va fi în curând semaforizată. Săptămâna viitoare, potrivit reprezentanților primăriei, va fi testată semaforizarea. Specialiștii municipalității testează valorile de trafic. Astazi intersecția de la Mărăști a fost „verde” în aplicațiile care măsoară traficul rutier.

Conceptul de turbo-girație a fost definit în lucrări de specialitate abia la sfârșitul anilor ’90 și a fost introdus în Olanda în prima decadă a noului mileniu, devenind una dintre cele mai interesante tendințe în ingineria civilă și planificarea traficului.

Traversarea pietonală are acum mai mult sens în zona Oituz, trecerea de pietoni desființată anul trecut de primărie fiind mutată la 40 de metri de locul în care era înainte, chiar în fața Facultății de Arte. Așadar, la intrarea în sens mai există doar în două locuri treceri de pietoni: pe Gh. Dima și pe Alexandru Ioan Cuza.

În jurul sensului giratoriu a fost amenajat și un traseu special pentru bicicliști, pistele fiind desenate chiar și pe trecerile de pietoni.

Sursa : tion.ro

Sursa foto : tion.ro

Actualizat: 10 Septembrie 2018
COMENTARII