Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

S-a deschis Calea Sever Bocu, spre Cimitirul Eroilor

05 Decembrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Gata cu șantierul de pe Calea Sever Bocu, strada care leagă Calea Aradului de Cimitirul Eroilor și îi scoate pe șoferi la sensul giratoriu de la Bd. Antenelor. Artera de lângă mall a fost redeschisă circulației marți la prânz, după ce timp de patru luni s-a aflat în șantier.

Restricțiile de circulație din zona mall-ului din nordul Timișoarei au fost anunțate încă de la jumătatea lunii iulie.

Calea Sever Bocu are acum trei benzi și îi scoate pe șoferi din Piața Consiliul Europei spre Cimitirul Eroilor și spre sensul giratoriu de lângă Galeria 1. Doar două benzi pot fi folosite, cel puțin deocamdată, prima bandă fiind închisă pentru utilajele care lucrează în zonă.

Modernizarea a cuprins trei sectoare: ”amenajare Calea Sever Bocu între intersecția cu Calea Aradului și Cimitirul Eroilor, cu trei benzi de circulație, dintre care două pentru trafic urban și una pentru accesul vehiculelor în incinta centrului comercial din acea zona; amenajare Calea Sever Bocu între accesul principal la Cimitirul Eroilor și intersecția cu strada Antenei (girația din zona Galeria 1), cu patru benzi de circulație, câte două pe sens și amenajare strada Lăzărescu, din intersecția cu Calea Aradului până la accesul principal la Cimitirul Eroilor, cu trei benzi de circulație în sens unic pe direcția spre Calea Aradului”, informau reprezentanții primăriei.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 06 Decembrie 2017
COMENTARII