Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Ruta alternativa pentru Popa Sapca, blocata de o cladire

08 Iunie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Strada nouă din zona Popa Șapcă, promisă încă de acum un an de reprezentanții primăriei, nu poate fi finalizată din cauza unei clădiri, care trebuie demolată. Municipalitatea încă așteaptă acordul de la proprietari pentru demolare.

În 19 mai, primarul Timișoarei anunța cu bucurie că în aproximativ două săptămâni se va putea circula pe breteaua care leagă Bd. Antenei de str. Demetriade, aproape de intersecția cu strada Enric Baader. Sunt aproape trei săptămâni de atunci, dar iată că lucrările nu au avansat deloc. Nicolae Robu speră acum că strada nouă va putea fi dată în folosință cam într-o săptămână.

Potrivit lui Robu, reprezentanții municipalității fac tot ce le stă în putință să finalizeze breteaua ce leagă zona mallului de strada Enric Baader, care îi va scoate pe șoferi direct pe Take Ionescu. Edilul le spune șoferilor să aibă răbdare, pentru că nimeni nu poate teleporta mașinile dincolo de calea ferată.

Primarul Timișoarei susține că planul este ca lucrările la pasajele Popa Șapcă și Jiul să fie finalizate până la venirea iernii. Vă reamintim că ambele pasaje au fost închise în această perioadă – Jiul până în 12 iunie, iar Popa Șapcă până în 15 septembrie.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 08 Iunie 2017
COMENTARII