Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Ridicarea unei case „la cheie”, poate atinge valoarea unei garsoniere!

28 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Solutiile alternative de construire isi fac tot mai mult loc pe piata autohtona.

Multi dintre cumparatorii de apartamente si-ar dori, o casa cu curte, insa din cauza perceptiei ca o locuinta individuala trebuie sa coste mai mult decat una la bloc, isi alunga visul. Contextul actual de piata, in care clientii sunt concentrati in primul rand pe factorul pret, se dovedeste insa unul cat se poate de propice pentru afirmarea unor solutii alternative de constructie – fapt ce face ca achizitia sau constructia unei case sa devina o varianta perfect comparabila cu a deveni proprietarul unui apartament la bloc.

In ajutorul acestor doritori, s-a importat un sistem de constructie „american”, pe structura metalica usoara. Pentru o casa „la cheie”, pretul se ridica la 350 de euro pe metru patrat construit, pentru una „la rosu” ajunge la 180 de euro pe metru patrat, iar pentru una seminifisata la 300 de euro pe metru patrat.

Casele pe structura metalica au o rezistenta sporita la activitati seismice si beneficiaza de garantie pe o perioada de la 80 pana la 120 de ani, potrivit reprezentantilor companiei. Locuintele sunt finalizate complet intr-un interval de aproximativ trei luni, cu tot cu finisaje. Exceptand turnarea fundatiei si a planseului, restul lucrarilor pot fi executate in orice perioada a anului.

Pentru cei care nu dispun de terenul necesar pentru constructia unei case „americane” pe cont propriu, e bine de stiut ca pe piata autohtona exista si ansambluri rezidentiale pornind de la acest concept. 

Sursa: Imobiliare.ro

Actualizat: 28 Octombrie 2014
COMENTARII