Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Reguli generale Feng Shui pentru caminul tau

10 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Feng Shui este o veche forma de arta chineza care a aparut acum aproape 4000 de ani. Practicantii acesteia au invatat sa armonizeze locuinta cu trasaturile de personalitate ale gazdelor.

Feng shui (apa si vant) are la baza principiul armoniei si echilibrarii energiei pozitive, fiind folosita pentru sporirea sanatatii mentale si fizice.

Principiile acestei arte sunt considerate adevarate leacuri. Cea mai intalnita forma terapeutica de feng shui este cea a decoratiunilor.

Elementele de design asezate intr-o armonie perfecta fac minuni pentru orice persoana stresata, care are nevoie de o oaza de liniste si relaxare in propria casa.

Maestrii Feng Shui spun ca, odata cu stapanirea si punerea in practica a acestei arte te vei bucura de un stil de viata sanatos, de o situatie financiara multumitoare si de un statut social imbucurator. Feng Shui se bazeaza pe principiile dupa care ne amenajam locuinta. Intrucat cautam protectie si intimitate in caminul nostru, acesta ar trebui sa reprezinte cel mai de pret bun al nostru, oricat de umil ar fi.

Iti prezentam in continuare cateva reguli generale de feng shui de amenajare si decorare a principalelor incaperi dintr-o locuinta, menite sa faca din casa ta un camin primitor si armonios.


Reguli Feng Shui generale

Casa in care locuiesti nu este diferita de personalitatea ta. De fapt, se poate spune ca locuinta ta este o fereastra prin care ceilalti iti pot observa caracterul. Dezorganizarea intr-un spatiu de locuit creeaza anxietate si iti impune limite in finalizarea anumitor sarcini.

Daca ai o casa in care nimic nu se afla la locul sau, te-ai putea rusina in fata prietenilor tai si astfel vizitele lor ar deveni din ce in ce mai rare. In cele din urma, pierzi compania persoanelor dragi si te alegi cu o viata sociala mai putin activa. Solutia? Fa curatenie, organizeaza si simte-te bine in locuinta ta, inconjurata de cei dragi.

Primul pas pentru a pune in aplicare in casa ta aceste reguli feng shui este sa-ti schimbi perceptia despre locuinta. O casa nu e doar locul in care dormi dupa programul de la birou si nici un spatiu unde sa-ti petreci timpul dintre interactiunile sociale.

Casa ta este regatul tau, caminul in care locuiesti in conditii de siguranta si stabilitate, unde te relaxezi, te regasesti, unde construiesti si consolidezi relatii. Simbol al persoanei tale, aceasta pastreaza tot ceea ce te individualizeaza – obiecte personale, fotografii, opere de arta. O casa bine pusa la punct iti confera o stare generala de bine si creste productivitatea in activitatile pe care le intreprinzi in acest spatiu.

Accesoriile asezate cu gust, respectand principiul armonizarii energiilor pozitive, vor transforma locuinta in spatiul tau de recreere preferat.

Actualizat: 10 Septembrie 2014
COMENTARII