Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Recordul imobiliar - apartament de 2 m lățime, la vânzare pentru 1 milion de euro

07 Martie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Un apartament din Londra, situat într-una dintre cele mai cochete și liniștite cartiere ale metropolei este concretizarea regulii de aur din imobiliare, care spune că zona dictează prețul.

Una dintre cele mai interesante proprietăți scoase la vânzare în acest început de an este locuința londoneză cu o lățime de doar doi metri, dar cu un preț invers proporțional: 1 milion de euro. Proprietatea se găsește în vestul Londrei, în Hammersmith și este veche din anul 1850, când se presupune că a fost construită pe post de spălătorie în era Victoriană.

Locuința are trei camere și două terase pe acoperiș, iar proprietarul – care a locuit acolo 13 ani – a renovat-o complet. Dar deși este foarte îngustă, locuința are o suprafață desfășurată de 90 mp, ceea ce o face mai mare decât multe alte proprietăți din zonă, chiar și decât cele nou construite. Locuința are patru etaje, cu bucătăria și un vestibul la parter. La primul etaj se găsesc un dormitor, o toaletă, o baie și o primă terasă. La al doilea etaj sunt două dormitoare și două studiouri, iar la ultimul etaj este o altă terasă.

Prețul de 1 milion de euro transformă locuința într-un record de preț. Este de patru ori mai scumpă decât prețul mediu al unui apartament în Anglia. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai ieftine apartamente cu trei camere din Hammersmith. Potrivit estimărilor, prețul mediu pentru Hammersmith de anul trecut de fost de 1,1 milioane de euro.  

Sursa: media.imopedia.ro

Actualizat: 07 Martie 2017
COMENTARII