Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Reabilitarea zonei Michelangelo continua cu strazile Surorile Martir Caceu si FC Ripensia

04 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Primarul Nicolae Robu estimeaza ca din primavara anului viitor ar putea sa inceapa lucrarile pentru largirea strazilor Surorile Martir Caceu si FC Ripensia. Proiectul cuprinde largirea strazii Surorile Martir Caceu, fosta Negoiu, si a Aleii FC Ripensia pe bani europeni. S-a renuntat la planurile vechii administratii, de a realiza si doua pasarele pietonale din sticla.

Odata finalizate lucrarile la pasajul subteran Michelangelo, in aceasta toamna, incepe santierul pe alte strazi din aceasta zona a orasului, tot printr-un proiect pe fonduri europene, din primavara anului viitor, estimeaza oficialii municipalitatii. Este vorba despre proiectul Michelangelo 2, initiat tot in timpul fostei administratii Ciuhandu si modificat de actuala administratie. 

Reprezentantii primariei au precizat ca proiectul cuprinde de asemenea lucrari la retelele tehnico-edilitare si amenajarea sau reamenajarea de locuri de parcare pe strada Aleea FC Ripensia dupa largire.

Edilul-sef estimeaza ca lucrarile vor putea demara in primavara lui 2015. Un lucru este cet. Inca putin, si Timisoara va arata complet schimbata, demna de un oras European.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 04 Septembrie 2014
COMENTARII