Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Proprietarii de clădiri istorice din Timișoara primesc ajutor de la specialiști

23 Martie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Aveți o clădire istorică aflată în stare de degradare și nu știți ce pași trebuie să parcurgeți ca să o reabilitați? Vă ajută cei de la Asociația Culturală „Salvați Patrimoniul Timișoarei”, care își deschid birou de relații cu publicul. Totodată, sunteți așteptați și la un atelier de informare.

Începând din 27 martie, specialiștii din cadrul asociației se pun la dispoziția timișorenilor două zile pe săptămână. Biroul de Relații cu Publicul va funcționa pe strada Memorandumului nr. 64, luni și marți, între orele 11-13. Acolo, proprietarii de clădiri istorice vor primi ajutor în relația cu administrația locală și alte instituții ale statului.

Tot în sprijinul proprietarilor de clădiri istorice, cei de la „Salvați Patrimoniul Timișoarei” organizează, în 6 aprilie, un atelier de informare pentru regenerarea și restaurarea patrimoniului cultural construit din Timișoara, care va avea loc la Casa cu Ax de Fier din Piața I.C. Brătianu nr. 1, vizavi de Tribunal. Sunt așteptați să participe timișoreni, proprietari, asociații de proprietari și toți cei interesați de soarta clădirilor istorice din oraș.   

Sursa: tion.ro 

Actualizat: 23 Martie 2017
COMENTARII