Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Proiecte imobiliare dezvoltate pe 128 de hectare langa Timisoara, de Artemis Holding.

25 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timisoara va beneficia de atentia elvetienilor de la Artemis Real Estate, divizia din Romania a grupului Artemis Holding. Acestia mizeaza pe infrastructura logistica si de transport a Timisoarei pentru dezvoltarea a cinci proiecte imobiliare, pe o suprafata de peste 128 de hectare.

Artemis Real Estate a achizitionat suprafete mari de teren agricol carora le-a oferit ulterior o destinatie industriala sau rezidentiala, dezvoltandu-le si echipandu-le cu toate utilitatile necesare. Pe langa vanzarea si inchirierea parcelelor de teren, este posibila si construirea de catre dezvoltator a unitatilor de productie si de depozitare.

"Am ales zona de vest a tarii pentru potentialul de dezvoltare. Suntem convinsi ca vom stimula si mai mult apetitul pentru investitii in jurul Timisoarei. Zonele in care proiectele noastre sunt amplasate ofera un acces facil catre cele mai importante noduri de transport din vestul Europei si sunt intr-un proces de evolutie constanta si durabila. Din punct de vedere logistic, regiunea prezinta o serie de avantaje competitive care favorizeaza dezvoltarea in ritm sustinut a afacerilor si poate asigura forta de munca necesara", declara Michael Soormann, administratorul companiei Artemis Real Estate.

Ramane de vazut sa vedem in ce masura va avea acest proiect impact in dezvoltarea Timisoarei.

Sursa tet & foto: Wall-Street.ro

Actualizat: 25 Septembrie 2014
COMENTARII