Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Proiect pentru reabilitarea Pieței Victoriei

12 Martie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Proiectul pentru reabilitarea Pieței Victoriei din Timișoara costa 88.000 de euro și va fi realizat de firma Stigma Building Management S.B.M. din Brașov. Se va lucra timp de patru luni la documentație, șantierul urmând să înceapă, cel mai probabil anul viitor.

Se discută de câțiva ani buni despre reabilitarea centrului orașului. Conducerea municipalității a anunțat în repetate rânduri că se dorește înlocuirea pavajului cu piatră naturală, dar cu păstrarea desenului actual. Se va cunoaște exact noua imagine a Pieței Victoriei abia după ce va fi gata proiectul.

Iată că licitația demarată la începutul lunii noiembrie are în sfârșit câștigător. Primăria a semnat deja contractul cu firma Stigma Building Management S.B.M. din Brașov.

Documentația trebuie predată primăriei în maximum 120 de zile de la data menționată în ordinul de începere a serviciului, pe etape. Practic, documentația necesară reabilitării Pieței Victoriei trebuie să fie gata în maximum patru luni de la semnarea contractului, iscălit deja de reprezentanții primăriei în 12 martie 2018. Dacă totul merge cum trebuie, prin august ar putea fi demarată licitația pentru execuție, iar despre un șantier efectiv am putea vorbi abia în 2019.

Sursa : tion.ro

Sursa foto : timisoreni.ro

Actualizat: 12 Martie 2018
COMENTARII