Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Programul de reabilitare termica a blocurilor va reincepe la Timisoara

03 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Programul de reabilitare termica a blocurilor din Timisoara va reporni in cateva saptamani. Cel putin asta promit reprezentantii Primariei Timisoara, care sustin ca sunt foarte aproape sa primeasca acordul Autoritatii de Management pentru primele doua cereri depuse pentru finantare europeana, totalizand aproape 30 de blocuri din municipiu.

Deasemenea, autoritatile spun ca este o chestiune de cateva saptamani pentru semnarea celorlalte trei proiecte intocmite, care insumeaza alte circa 20 de imobile de pe marile artere din oras. 

Viceprimarului Dan Diaconu sustine ca este convins ca anul acesta toate cele 50 de blocuri incluse pana acum in program vor fi reabilitate termic, deoarece timpul de executie al lucrarilor nu este mare.

„Eu sunt convins ca pentru primele doua cereri de finantare este vorba de cateva saptamani pentru semnarea contractelor de finantare. Odata ce contractul de finantare este semnat, se intocmesc documentele pentru licitatie si se da drumul. In mod normal blocurile vor fi finalizate anul acesta, pentru ca termenul de executie pentru fiecare dintre ele nu este foarte mare”, a concluzionat Diaconu pentru Tion.ro.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 03 Iunie 2014
COMENTARII