Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Produse scandinave cu care îți poți înfrumuseța casa

23 Ianuarie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Nordicii au reușit să folosească condițiile naturale în care trăiesc în favoarea lor, chiar și când vine vorba de design interior. Au învățat să creeze spații mari, luminoase, pline de căldura, și prietenoase cu natura. Din aceste motive stilul scandinav a luat amploare în toată lumea și s-a transformat într-un trend pe care îl urmăresc foarte multe persoane. Pentru cei ce sunt în căutare de produse scandinave care să le înfrumusețeze casa am făcut o listă cu cele mai cunoscute obiecte de mobilier și decorațiuni.

Oglinzi simple cu accente metalice

Oglinda e un obiect indispensabil în orice casă, dar nordicii au reușit să le transforme în decorațiuni ce însuflețesc orice cameră monotonă și transformă băile în adevărate oaze de liniște. Cele mai cunoscute tipuri de oglinzi sunt cele ce au accente metalice de cupru sau alamă. O oglindă rotundă ce se agață în perete cu ajutorul unui lanț metalic negru va face dintr-o baie obișnuită un loc chic de relaxare. Ele pot fi folosite în orice cameră a locuinței tale și îți poți decora cu ele camerele mici pentru a da senzația unui loc mai încăpător și spațios. și camerele întunecate pot fi schimbate dacă vei amplasa strategic oglinzi în stil scandinav pe pereți. Astfel vor îndeplini două funcții: decorativ și funcțional.

Cutii pentru depozitare

Dacă nu ai aflat până acum, nu mai trebuie să ascunzi toate obiectele pe care le depozitezi în dulapuri sau în debara. Cutiile de depozitare sunt produse scandinave ce au fost transformate prin designul lor în decorațiuni cu stil. Fabricate din materiale de calitate, cutiile pot fi din lemn, metal sau îmbracate în material textil. Sunt perfecte pentru jucăriile copilului tău, dar și pentru a-ți organiza casa. O cutie albă din lemn poate fi un suport perfect pentru mai multe ghivece mici de flori care să îți aducă puțină culoare în casă.

Obiecte de mobilier

E mai mult decât evident că obiectele de mobilier specifice acestui stil trebuie să împlinească anumite condiții. Să fie simple și moderne, fără imprimeuri obositoare și evident să se potrivească cu restul casei. De aceea obiectele mari de mobilier în stil scandinav nu vor avea niciodată culori puternice, ci mai degrabă tonuri neutre de gri, crem, bleu și roz prăfuit. Combinațiile pe care le faci ulterior între mobilier, decorațiuni și materialele textile vor aduce viața oricărei camere. O canapea roz va arăta perfect daca o sa folosești câteva perne și un pled în tonuri de gri închis, iar pe perete un tablou cu accente de verde și kaki. Petele de culoare le poți aduce prin decorațiuni, accesorii și obiecte mici de mobilier. De exemplu, într-o cameră în care tronează nuanțe de gri și tonuri de crem poți să aduci viață cu un scaun simplu galben.

Sursa: homedecomag.ro

Actualizat: 23 Ianuarie 2017
COMENTARII