Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Produse de bedding potrivite pentru verile caniculare

17 Iunie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Pe timp de vara, canicula poate fi cel mai mare dusman, mai ales noaptea cand somnul iti e afectat de temperaturile ridicate, iar disconfortul creat de produsele de dormit nepotrivite nu te lasa sa te odihnesti corespunzator. E bine sa stii ca lenjeria de pat, pernele sau pilotele trebuie alese in functie de nevoile fiecaruia dintre noi, mai ales in anotimpul cald cand temperaturile nu sunt foarte prietenoase.

Ai nevoie de produse de bedding realizate din materiale naturale care iti asigura un confort sporit, indiferent de temperaturile de afara. Cele mai recomandate sunt cele din fibra de bambus 100%, deoarece sunt destinate persoanelor sensibile si predispuse alergiilor, fiind lipsite de binecunoscutele tratamentele chimice daunatoare.

Fibra de bambus este formata dintr-o structura bazata pe goluri de aer pe interior, iar acest lucru iti ofera racoare pe timpul verilor toride si o senzatie de confort atunci cand este frig datorita proprietatii termoizolante. Mai mult decat atat, absoarbe si permite evaporarea transpiratiei rapid, fiind un material cu 40% mai absorbant decat bumbacul.

Confortul este proprietate pe care toata lumea o cauta atunci cand vine vorba de perioada de odihna. Ce te faci, insa, daca produsele de dormit pe care le utilizezi iti produc disconfort chiar si la simpla atingere? Bambusul asigura proprietati antistatice, asa ca interactiunea cu pielea este una prietenoasa, fara sa se lipeasca de aceasta.

Un alt aspect important pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand te gandesti la comoditatea ta este economia pe termen lung. Odata ce ai cumparat produse de dormit realizate diin fibra de bambus nu va mai fi nevoie de solutii de aerisire auxiliare precum ventilatoare sau aparate de aer conditionat ce consuma curent.

Fibra de bambus permite eliminarea imediata in mediul ambiant a umiditatii fiind o alegere perfecta pentru persoanele cu probleme de transpiratie in timpul somnului. Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandata persoanelor cu alergii sau ten sensibil, deci inclusiv copiilor.

Sursa: Casa-gradina.ro

Actualizat: 17 Iunie 2015
COMENTARII