Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Primul tramvai turistic în Timișoara.

19 Iulie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

În scurt timp prin Timișoara va circula regulat primul tramvai turistic, cu un ghid care le va vorbi călătorilor despre orașul de altă dată. Biletele pentru copii vor costa 5 lei, iar pentru adulți – 15 lei.

Tramvaiul turistic va circula duminica, între orele 12-20 pe traseul Piața Libertății, Piața 700, Spitalul de Copii, Parcul Central, Biserica Piaristă, Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Piața Nicolae Bălcescu, Sala Olimpia, Abatorul Orășenesc, Fabrica de Pantofi Guban, Fabrica de Bere, Parcul Poporului, Băile Neptun, Podul Decebal, Consiliul Județean, Facultatea de Medicină, Casa Ciobanului și Piața Sf. Gheorghe.

Acesta va avea două puncte de plecare, din Piața Libertății și de la Sala „Constantin Jude”, iar tarifele pentru adulți vor fi 15 lei, pentru copii între 7 și 14 ani – 5 lei, în timp ce copiii mai mici de 7 ani vor călători gratuit. Biletele se vor putea cumpăra din interiorul mijlocului de transport.

În tramvai se va afla un ghid care le va vorbi călătorilor despre Timișoara de altădată. E un tramvai amenajat, se va puteam cumpara un suc, o cafea. Se vor putea plimba cu el timișorenii și oaspeții Timișoarei.

Sursa : tion.ro

Sursa foto tion.ro

Actualizat: 19 Iulie 2018
COMENTARII