Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Primăria Timișoarei oferă gratuit tinerilor 128 de terenuri pentru case

01 Noiembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Reprezentanții Primăriei Timișoara au tras linie: au găsit o parcelă în zona Ronaț, din care vor împărți tinerilor orașului, gratuit, 128 de terenuri pentru case, de aproximativ 300 metri pătrați fiecare.

Potrivit primarului Nicolae Robu, în perioada următoare vor fi publicate și criteriile care trebuie îndeplinite de tinerii ce vor să beneficieze de un teren pe care să-și ridice o casă.

Cei interesați vor trebui să îndeplinească mai multe criterii stabilite de lege pentru a beneficia de un teren pentru casă, inclusiv să aibă până în 35 de ani. Autoritățile locale se pregătesc să mai treacă pe listă și alte condiții ce trebuie îndeplinite, care vor fi aprobate în curând în consiliul local. Conducerea consiliului local asigură tinerii că va stabili clasamentul cu transparență și corectitudine.

Conform legii, tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani pot primi, gratuit, de la primării, terenuri de casă cu suprafețe de până la 400 de metri pătrați, în orașe. Cele 128 de parcele, cu suprafață de aproape 300 mp fiecare, fac parte dintr-un teren extins aflat pe strada Ovidiu Balea. Lucrările la case ar trebui să înceapă în termen de un an de când a fost atribuit terenul.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 01 Noiembrie 2016
COMENTARII