Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Premieră pe piața imobiliară: cum arată primul proiect de birouri construit integral cu o imprimantă 3D

31 Mai 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Premiera pe piata imobiliara: cum arata primul proiect de birouri construit integral cu o imprimanta 3D, inovatia care a captat toate privirile in Dubai

Construcția proiectelor imobiliare prin intermediul unei tehnologii de imprimare tridimensională tocmai a atins un nou record, asta după ce oficialii din Dubai au inaugurat și prima clădire de birouri realizată integral prin această soluție.

Spațiul de birouri, cu o suprafață de 250 de metri pătrați, a fost construit în numai 17 zile, cu ajutorul unui număr de 18 persoane, aici fiind inclus și manipulantul imprimantei gigant, notează Global Construction Review.

Imprimanta 3D, care a lucrat la această premieră pe piața imobiliară, a masurat 6 metri în înălțime, o lungime de peste 30 de metri și o lățime de peste 10 metri și a fost echipată cu o “mână” robotică ce i-a permis să realizeze detaliile noului proiect.

Noua construcție a fost plasată în imediata vecinatate a Emirates Towers (Turnurile Emirates) și va funcționa temporar drept spațiu de lucru pentru Dubai Future Foundation.

“Ne imaginăm acest proiect ca fiind un excelent studiu de caz pentru centrele de cercetare și dezvoltare și pentru îmbunătățirea acestei noi tehnologii de imprimare tridimensională. Analizăm îndeaproape această experiență și vom profita de lecțiile învățate, ceea ce vă ajută la dezvoltarea acestei tehnologii”, a declarat emirul Dubaiului.

Sursă: http://www.wall-street.ro/

Actualizat: 31 Mai 2016
COMENTARII