Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Ponturi Feng Shui pentru Anul Cocoșului de Foc

07 Februarie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Anul 2017 stă sub semnul Cocoșului de Foc, iar specialistii Feng Shui au câteva ponturi pe care să le aplici dacă vrei să ai noroc.

1. Curățenie

Cocoșul este o pasăre activă, care are nevoie de siguranță. De aceea specialiștii Feng Shui recomandă să faci de fiecare dată curatenie înainte de a pleca de acasă sau de la birou. Nu lăsa niciodata dezordine în urma ta.

2. Intrarea în casă

Primul loc de la care să începi ordinea este chiar ușa de la intrare. Curăță treptele casei, veranda, holul, covorașul de la intrare. Asigură-te că funcționează soneria, clanțele, încuietorile. N-ar strica nici o zugraveală nouă.

3.Intrarea în sufragerie

Fiecare cameră de acasă sau de la birou are colțul ei de Bunăstare. Anul acesta, punctul forte este sufrageria, deoarece Cocoșul este semn de Foc. Aranjează-ți sufrageria începând de la ușa. Ai grijă ca primul lucru pe care îl vezi când intri într-o camera să fie unul plăcut vederii, curat, inspirațional.

4.Plante de apartament

Plantele verzi aduc prospetime unei camere. Energia lor asigura un mediu placut și linistitor. Pentru anul Cocoșului de Foc sunt recomandate plantele cu frunze rotunde (crinul păcii, planta de jad), orhidee. Evită cactușii.

Intrarea în casă o poți decora cu bambus. Atenție, însă, să nu se ofilească și să se ofilească. Dacă bambusul începe să se ofilească este timpul să-l muti într-un vas mai mare și să-l uzi bine.

5. Fă economii

În anul Cocoșului de Foc trebuie să ai grijă de finanțele tale. Atenție la cheltuielile legate de haine. Exista posibilitatea să exagerezi, căci Cocoșului îi place să se împopoțoneze. și călătoriile sunt favorizate, însă asigură-te că găsești cea mai bună ofertă calitate-preț.

Nu este recomandat să te împrumuți, iar dacă te-ai împrumutat, pe cât posibil, plătește-ți toate datoriile.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Actualizat: 08 Februarie 2017
COMENTARII