Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Podul Eroilor din zona Iosefin va fi reabilitat

18 Decembrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Un prim pod degradat din Timișoara care intră anul viitor în șantier este Podul Eroilor din zona Iosefin, cel care duce spre fosta fabrică Elba. Reprezentanții primăriei au lansat licitația pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de lucrări, care ar urma să coste 4,9 milioane de lei, adică puțin peste 1 milion de euro.

Podul Eroilor ar urma să fie reabilitat și lărgit la patru benzi cu bani din bugetul de stat, obținuți de primărie. Pentru a putea începe șantierul, primăria a lansat licitația pentru un „contract de lucrări aferente obiectivului de investiții «Reabilitare Podul Eroilor»”.

Se discută de mai bine de doi ani despre lărgirea Podului Eroilor la patru benzi de circulație, amenajarea de trotuare și de piste de biciclete. Firmele interesate pot depune oferte până în 10 ianuarie 2018.

Podul Eroilor face legătura între străzile Iancu Văcărescu și Dimitrie Bolintineanu. A fost construit în 1938 și este unul dintre multele poduri expirate ale Timișoarei, care a depășit cu mult timpul de utilizare pentru care a fost proiectat.

Suma alocată pentru reabilitarea Podului Eroilor, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, de la Guvernul României, este de 5,5 milioane de lei.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 18 Decembrie 2017
COMENTARII