Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Planifica redecorarea locuintei tale cu un buget redus.

05 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Atunci cand ne gandim sa redecoram locuinta dam de o serie de probleme, insa daca organizam totul cu cap, s-ar putea sa ii dam de capat. Pentru a fi totul mai simplu si pentru a scapa cat mai ieftin din aceasta aventura, iata cateva sugestii, care s-ar putea sa ne scoata dintr-o groaza de belele.

1. Planifica totul inainte de a incepe

Este bine de stiut ca planificarea trebuie facuta in orice moment in care te gandesti sa schimbi ceva in casa, mai ales atunci cand ai la dispozitie un buget restrans. Pentru inceput trebuie sa stabilesti bugetul de care dispui si daca sunt sanse sa il poti extinde cu niste rezerve.

Dupa ce ti-ai stabilit bugetul, incepe sa pui pe hartie tot ce ti-ai dori sa modifici in casa, care sunt lucrurile de care ai nevoie si vezi daca te incadrezi in buget.

Daca dupa aceasta analiza, constati ca mai ai nevoie de bani iti sugeram sa incepi amenajarea pe rand, pana reusesti sa mai pui bani de-oparte.

2. Reutilizeaza ceea ce ai deja in casa

Cu siguranta ai in casa destule piese de mobilier care pot fi folosite in continuare, eventual le poti da o noua nota, le poti reconditiona intr-un stil diferit. Este un punct bun de plecare, deoarece vei economisi multi bani in acest fel, si vei avea un punct de plecare pentru a stabili noul design al caminului tau.

Nu te sfii sa rasfoiesti multe reviste de design interior pentru a te inspira, eventual si cateva tutoriale pentru DIY (Do it Yourself). Sunt foarte utile si in zilele noastre gasesti tot ce vrei pe internet. Trebuie doar sa cauti. Iti recomandam Pinterest.com. Este locul ideal pentru a gasi imspiratia necesara.

3. Mobilier de calitate

Mobilierul este piesa de rezistenta in orice locuinta. In special in dormitor, nu fa economii, deoarece confortul este foarte important. Este primul lucru pe care trebuie sa il pui pe foaie cand incepi planificarea. Restul lucrurilor sunt mai usor de obtinut, cu un buget redus, si se pot achizitiona ulterior.

Poti incerca inclusiv la magazinele second - hand, doar ca trebuie sa fii pe faza, sa urmaresti cand primesc marfa noua, pentru a alege lucrurile mai bune. Asa, vei sti sigur ca te incadrezi in buget.

4. Alege un student de design interior

Daca doresti sa te lasi pe mana unui specialist, insa nu ai bani suficienti pentru a angaja un designer cu experienta, poti alege varianta mai putin costisitoare, de a angaja un student in anul 3 sau chiar 4, care deja incepe sa cunoasca anumite trucuri in materie de design si poate veni cu catea idei fresh.

In orice caz, orice ati decide, aveti nevoie de multa rabdare si un buget considerabil.

Sursa: Freshome.com

Actualizat: 05 August 2014
COMENTARII