Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Pasajul Jiul și strada Circumvalațiunii se închid din 31 mai

30 Mai 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Atenție, șoferi! Pasajul Jiul și inclusiv strada Circumvalațiunii vor fi închise timp de zece zile, începând din ultima zi a lunii mai, de seara. Se desfășoară unele dintre cele mai importante lucrări de pe șantierul Pasajului Jiul.

Potrivit reprezentanților Direcției Edilitare din primărie, traficul rutier se închide din 31 mai, de la ora 22, până în 10 iunie.

„În vederea continuării lucrărilor necesare pentru lărgirea pasajului Jiul, s-a luat decizia închiderii traficului rutier pe un tronson din Calea Circumvalaţiunii, între bd. Republicii şi Calea Bogdăneştilor. Măsura va fi pusă în aplicare începând cu data de 31 mai 2017, de la ora 22 şi va fi valabilă până la data de 10 iunie 2017. Firma care execută lucrările va realiza, în această perioadă, demontarea şi montarea podurilor de cale feratã aferente unor linii de circulaţie, conform proiectului”, transmit reprezentanții primăriei.

După finalizarea lucrărilor, pasajul va avea cinci benzi de circulație, iar strada Jiul patru benzi. Lărgirea acestuia nu înseamnă doar lucrări pe sub trecerea de cale ferată, ci și reorganizarea intersecției. Vor fi amenajări stradale și pe Bd. Republicii, se va păstra geometria, iar sensurile de circulație vor fi separate prin realizarea unor insule. Pentru mijloacele de transport în comun vor fi amenajate alveole, iar intersecția cu rampa pasajului se va realiza cu cinci benzi și insulă direcțională centrală. Pe ambele părți vor fi amenajate piste pentru bicicliști și trotuare.

Sursă: tion.ro

Actualizat: 30 Mai 2017
COMENTARII