Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Parchet laminat în bucătărie: argumente pro și contra

20 Iulie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Sunt oameni care adoră parchetul laminat în bucătărie și oameni care consideră că acest tip de pardoseală nu se potrivește deloc aici. Pentru a lua mai usor o decizie aveti mai jos o listă de argumente pro și contra de care să țineti cont.

Argumente contra

Parchetul laminat poate fi distrus din cauza apei, motiv pentru care cei mai mulți preferă să monteze gresie în bucătărie.

Nu este atât de rezistent în timp, singura suprafață care protejează miezul fibrei de abraziune fiind un strat destul de subțire.

Parchetul laminat are tendința de a crea electricitate statică, deși acest lucru poate fi împiedicat prin păstrarea podelei în stare curată.

Argumente pro

Apa poate într-adevăr să deterioreze parchetul, însă doar dacă ajunge în centrul acestuia. De exemplu, dacă verși un pahar de apă pe parchet (așa cum se poate întâmpla în orice cameră), acesta nu va păți nimic, nici dacă verși o oală de apă fierbinte și cureți imediat. O inundație, însă, îți poate aduce probleme – dar o astfel de situație extremă te afectează indiferent ce pardoseală ai. De asemenea, poți achiziționa un parchet rezistent la umezeală.

În cazul în care parchetul este deteriorat puternic (se umflă, se rupe etc) îl poți schimba chiar tu, în doar câteva ore.

Este mai ușor de curățat decât gresia datorită faptului că nu se va strânge mizerie între rosturi.

Dacă ai un open space, podeaua va arăta mult mai bine dacă va avea un singur timp de pardoseală.

Bineînțeles, trebuie să iei această alegere potrivit nevoilor și gusturilor tale și ale familiei. În cazul în care ești atras de parchet datorită aspectului său, dar îți dorești pardoseală din ceramică, alege opțiunea de mijloc: gresia care imită parchetul.

Sursa : casa-gradina.ro

 

Actualizat: 20 Iulie 2018
COMENTARII