Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

O oaza de liniste la malul Mediteranei, in Costa Blanca

19 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 1 comentarii)

Cine nu si-ar dori sa aiba o vila somptuoasa la malul marii? Daca vorbim de Mediterana, cu atat mai bine, nu-i asa? Acele vile care par desprinse din basme futuristice, chiar exista. Este cazul unei vile din Spania, Costa Blanca, rezultatul unei colaborari intre mai multi experti, printre care o agentie imobiliara, birou arhitectural si birou de design interior si exterior.

Somptuoasa vila este dotata cu 5 dormitoare, un living room spatios, o bucatarie open-space care da intr-o sala de mese primitoare, sali de baie largi, un centru de fitness propriu dotat cu sauna, plus o sala de cinema, optionala.

Pe langa privelistea deosebita de care se bucura, aceasta vila face parte dintr-un ansamblu de vile, denumit BluePort Altea, de la numele agentiei imobiliare. Tot acest ansamblu a fost construit folosind materiale de o calitate superioara, pentru a crea o adevarata oaza de confort. Fiecare vila din acest ansamblu rezidential beneficiaza de servicii independente, precum: ascensor, garaj pentru 3 masini si un spatiu larg de stocare.

Imprejurimile va vor taia respiratia cu siguranta: daca in fata avem Marea Mediterana, in jurul ansamblului rezidential avem parte de o adevarata doza de natura, verdele crud contrastand cu albastrul marii. Linistea de care se bucura oricine locuieste acolo este impresionanta, in timp ce combinatia intre natura salbatica si eleganta marii dau o senzatie de armonie perfecta.

Sursa text & foto: Freshome.com

Actualizat: 19 Iunie 2014
COMENTARII
 
marian @ 2015-03-26
 
 
 
 
 
5 /5
 
Buna, la ce pret este vila pe 7 zile