Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

O lume feerica intr-un imobil imaculat - alb imaculat

28 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Daca in perioada comunista, apartamentele decorate in alb, sau chiar baia cu faianta si gresie alba, ne duceau cu gandul la spitale, ei bine, acum nu mai este cazul, deoarece lucrurile au evoluat, iar albul a devenit un ton placut, iar in combinatie cu alte culori, da un rezultat spectacular.

Este si cazul unui imobil din Suedia, pe care proprietarii s-au decis sa il decoreze intr-un mod original, in alb, sa fie in ton cu iernile lungi si reci, luminand serile intunecate. Si, spunem noi, chiar au reusit sa faca ceva inedit.

Apartamentul este inzestrat cu o priveliste uimitoare inspre Mare, iar inaltimea apartamentul da o senzatie imensa de spatiu, peretii avand 4,4 metri in inaltime. Albul, contribue si el la crearea unui spatiu larg si primitor, insa fotografiile alb-negru de pe peretii sunt piesele de rezistenta, care troneaza pe peretii de un alb imaculat. Daca stam bine sa ne gandim, fotografiile alb-negru sunt intotdeauna o alegere potrivita, dand o tonalitate aparte incaperii.

Putinele pete de culoare prezente in apartament, nu fac altceva decat sa intareasca suprematia albului si sa echilibreze cromatica imobilului.

Sursa: Freshome.com

Actualizat: 28 August 2014
COMENTARII