Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

O imagine a vieții urbane detașată prin înălțime

31 Martie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Spații largi, terase spațioase și chiar grădini. Cum poți beneficia de toate elementele relaxante care se întâlnesc în cazul vilelor situate la marginea orașului, dar în același timp să fii aproape de centru? Răspunsul, căutat tot mai des în ultimii ani, este dat de cel mai rafinat produs residential: penthouse-ul.

Practic o vilă situată deasupra orașului, Penthouse-ul prezintă atuuri evidente. Aplasarea sa, în apropiere de centrul orașului dar totuși departe de agitație și de zgomot, reprezintă unul din avantajele cheie. În plus, panorama asupra orașului este o plăcere pe care cei de la nivelul solului nu o pot trăi zi de zi.

Dintre cele mai importante avantaje ale unui penthouse amintim:

  • spațiile foarte largi, greu de trecut cu vederea;

  • accesul rapid la infrastructură, avantaj pe care o locuință de la marginea orașului de obicei nu îl oferă;

  • intimitate și lumină naturală nerestrictionată;

  • panorama deosebită asupra orașului, oferă perspective deschise de la ultimele nivele, cu priveliști deosebite precum răsăritul și apusul, greu de privit în aglomerația urbană;

  • spectacolul nocturn de lumini ale orașului, oferă o imagine a vieții urbane, privită din interior, dar detașată prin înălțime.

Penthouse-ul este o soluție ecologică de îmbunătățire a vieții în oraș

Totodată, terasa de dimensiuni mari ce poate fi transformată în grădină este soluția pentru curtea casei, diferența majoră dintre apartament și vilă. Cu ajutorul sistemelor pentru învelitori, terasa poate fi acoperită în totalite cu gazon, transformând-o astfel, într-o grădină cocheta. Se pot amenaja gradini în stil japonez cu oglinzi de apă, grătar în aer liber și pergole de lemn. Penthouse-ul este o soluție ecologică de îmbunătățire a vieții în oraș.

Caracterul exclusivist al unui penthouse, dat de faptul că numărul acestora este relativ mic comparativ cu cel al apartamentelor sau vilelor noi construite, îl face și mai dorit în rândul posibililor cumpărători. Totodată, amenajările acestuia și amplasarea sa, îl pot transforma cu ușurință și într-o investiție profitabilă, iar dacă suprafața nu este prea mare și zona este una favorabilă, va putea fi revândut destul de ușor. În plus, unele penthouse-uri sunt achiziționate cu scopul direct de a fi închiriate.  

Inspirație: kudica.ro

Actualizat: 31 Martie 2017
COMENTARII