Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

O cladire de birouri, replica uriasa a unui cos de picnic!

20 Iunie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Replica uriasa a unui cos de picnic este o cladire de birouri, din Statele Unite ale Americii.

Construita in urma unei investitii de 30 milioane dolari, cladirea a fost proiectata dupa cel mai vandut produs al companiei Longaberger. Ideea de promovare s-a dovedit a fi excelenta: devenita un simbol local, aceasta este cea mai fotografiata cladire din statul Ohio, o adevarata atractie turistica.

Cel mai mare cos de picnic din lume se afla in orasul Newark, din statul american Ohio. insa nu este doar o constructie decorativa, ci este o cladire, in care isi are sediul central compania Longaberger, producator si distribuitor de panere, mobilier si obiecte decorative, accesorii textile si din fier forjat.

Ideea de a construi o cladire in forma celui mai vandut produs i-a apartinut chiar fondatorului companiei, Dave Longaberger, considerat a fi un adevarat vizionar, in diverse domenii. Inaugurata in 1997, constructia a devenit imediat un simbol local, o adevarata atractie turistica, faimoasa pe plan international.

Replica de 160 de ori mai mare a celui mai de succes produs al companiei („Cosul mediu pentru piata”), cladirea cu sapte etaje are o suprafata utila de 16.700 metri patrati

Designul cladirii a fost facut de compania Longaberger, executia apartinandu-i firmei de arhitectura NBBJ si firmei de proiectare si inginerie Korda Nemeth Engineering.

Manerele panerului cantaresc circa 150 de tone si pot fi incalzite pe timp de iarna, pentru a preveni formarea de turturi si gheata. Montarea acestora a fost o adevarata provocare

Compania a fost fondata de Dave Longaberger, la mijlocul anilor ’70, cand acesta a remarcat popularitatea in crestere a cosurilor de picnic, precum si faptul ca singurele produse disponibile pe piata erau importate. Cu ajutorul tatalui sau, care lucrase in tinerete la Fabrica de Cosuri Dresden, din Ohio, Longaberger a inceput sa produca si sa comercializeze panere impletite de mana, pe plan local. Americanii au preferat dintotdeauna produsele locale, in defavoarea celor de import, astfel ca afacerea familiei Longaberger s-a extins cu rapiditate.

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 20 Iunie 2015
COMENTARII