Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Noutati de la Saloni Milano: cum se reflecta Anul Luminii in designul interior

30 Aprilie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Anul 2015 a fost declarat de catre UNESCO Anul International al Luminii.

Acest lucru se oglindeste (deja) in domeniul amenajarilor interioare – fapt dovedit de targul de design ISaloni Milano, cel mai important eveniment de profil din lume. Potrivit reprezentantilor companiei autohtone Greentek LED Lighting, tehnologia LED s-a numarat printre tendintele ce au atras atentia atat in cadrul expozitiei Euroluce 2015, cat si la Salone Ufficio, pavilion dedicat amenajarii spatiilor de birouri.

Abundenta corpurilor de iluminat cu design industrial vine pe fondul dezvoltarii fulminante a sectorului LED pe piata solutiilor de iluminat – dezvoltare sustinuta de edificarea cladirilor de birouri, a spatiilor de retail si a spatiilor industriale. Luminile de accent si cele ambientale au fost utilizate in mod creativ, pentru a pune in valoare spatii, produse si oameni.

Desi tehnologia folosita in amenajarea spatiilor de lucru este tot mai avansata si bazata pe wireless (o alta aplicatie a LED-urilor), tendinta designerilor este de a contura o atmosfera cat mai calda si primitoare, „ca acasa”. Dovada sta expozitia centrala dedicata birourilor, denumita THE WALK si semnata de Michele de Lucchi a semnat. Conceputa ca un traseu al spatiilor office din viitor, aceasta s-a dorit a fi high-tech nu atat prin aspect, ci prin functii.

Sursa: Imobiliare.ro

Actualizat: 30 Aprilie 2015
COMENTARII