Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Noul sediu Siemens din Cluj Napoca, un open space tonic si fresh

26 August 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Noul sediu Siemens din Cluj Napoca ocupa integral cladirea B a Liberty Technology Park Cluj, pe o suprafata de peste 3.000 de mp. Realizarea intregului proiect, de la concept la executie, a fost integral coordonata de dezvoltator, care a predat la cheie spatiul la inceputului lunii august.



Noile birouri au presupus o investitie de peste 4,5 mil. euro (costuri aferente chiriei pe urmatorii cinci ani, costuri de amenajare si investitia initiala in infrastructura), iar o prima etapa intensa de recrutare abia urmeaza sa inceapa. 

Sediul Evosoft din Cluj este unul de tip open space. Designul interior este semnat Arhimar, iar executia a fost realizata de Corporate Office Solutions Romania. Open Space-ul ofera flexibilitatea de a modifica pozitia birourilor in functie de numarul de angajati, dar si in functie de departamente.

Spatiul este dotat cu 5 sali de conferinte, 4 zone de lounge si relaxare si 4 bucatarii. Salile de conferinte sunt deopotriva sali de sedinta si spatii de munca individuala si concentrare.

In amenajare s-a urmarit de asemenea punerea in evidenta a atuurilor spatiului: ferestrele mari si lumina naturala. Este un mediu placut, atragator, functional, dar si comod. Toate s-au dezvoltat in jurul unui concept personalizat 100% in functie de nevoile si profilul companiei, tonic si fresh.

Elementele de "istorie" ale spatiului, cum ar fi peretii de caramida ai fostei fabrici sau tavanul industrial, au fost unii dintre factorii care au atras Siemens, companie ai carei reprezentantii trec la capitolul avantaje ale noului sediu si inaltimea spatiului si luminozitatea. Consumul energetic redus, existenta unui restaurant la parterul cladirii si accesul facil sunt alte elemente trecute de Siemens la categoria avantaje ale noului sediu.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 26 August 2014
COMENTARII