Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Nestle isi mareste linia de productie la Timisoara, care poate duce la noi locuri de munca pentru timisoreni.

14 Martie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Compania elvetiana Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria alimentare globala, a extins de curand fabrica pe care o detine in Timisoara, ca parte a planului de extindere a activitatii in Romania.

Fabrica Nestlé, in prezent localizata la periferia orasului Timisoara, s-a extins cu o cladire cu o suprafata de 1.600 m2 cu linii de productie noi si renovate pentru napolitane si bauturi. Extensia va permite ca Nestle Romania sa continue imbunatatirea calitatatii napolitanelor produse in prezent in Timisoara si sa isi extinda operatiunile de productie a bauturilor.

Fabrica de la Timisoara a fost inaugurata in 2000 si a beneficiat pana acum de investitii de circa 10 milioane de euro, in decursul ultimilor cinci ani. In prezent, acolo lucreaza 300 de angajati din totalul de 1.000 pe care Nestle ii are in Romania.

Operatiunile Nestlé din Romania acopera 10 unitati de business: bauturi, dulciuri, produse pentru gatit, inghetata, cereale pentru mic dejun, produse alimentare pentru sugari si copii mici, alimente pentru scopuri medicale speciale, hrana pentru animale, vending si Nespresso.

Nestlé sustine dezvoltarea durabila a societatii prin intermediul platformei Creating Shared Value, care integreaza preocuparile companiei cu privire la nutritie, consumul responsabil de apa si dezvoltarea rurala. Aceasta abordare este implementata in Romania prin initiative privind alimentatia sanatoasa si grija pentru copii, cum ar fi proiectul “Impreuna crestem copii mai puternici”, desfasurat in parteneriat cu Societatea Nationala de Pediatrie in scopul promovarii unei alimentatii echilibrate cu un continut adecvat de fier.

Aceasta extindere va insemna mai multe locuri de munca pentru timisoreni, ceea ce, speram noi, va duce la o crestere a nivelului de trai in zona de Vest si implicit a investitiilor imobiliare.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 14 Martie 2015
COMENTARII