Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Modificări în trafic și la intersectia Punctele Cardinale

07 Decembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Administrația publică atenționează șoferii timișoreni că în curând se va mări numărul benzilor din sensul giratoriu. Intersecția de la Punctele Cardinale intră în șantier. Muncitorii contractați de primărie se vor apuca să facă marcaje pentru trei benzi de circulație, a declarat primarul Nicolae Robu.

„La Punctele Cardinale o să mai facem încă o bandă. O să facem marcajele astfel încât să fie trei benzi, este destul de larg spațiul din jurul fântânii încât să putem marca trei benzi, acum sunt două. Cum se vine, de exemplu, de pe Take Ionescu și se face stânga pentru a se merge pe Martin Luther, acolo trebuie să fie două benzi clare care să dea în cele două benzi de la Martin Luther plus a treia bandă, cea interioară, pentru continuarea girației la stânga. Acum nici nu sunt marcaje, decât dinspre Take Ionescu înspre Mărăști. Tot sensul va avea trei benzi, vom face asta în acest an”, a explicat edilul-șef.

Potrivit lui Robu, nu este nevoie de autorizații și avize, ci doar de o aprobare în Comisia de Circulație formată la nivelul Primăriei Timișoara. Totul se face din marcaje, a conchis Robu.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 07 Decembrie 2016
COMENTARII