Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Modalitati de amplificare a senzatiei de spatiu intr-o locuinta mica

27 Martie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cu totii avem problema spatiului atunci cand ne decidem sa amenajam o locuinta mica, sau atunci cand dorim sa depozitam cat mai multe lucruri. Casele aerisite, care dau senzatia de spatiu atrag privirile oricum, motiv pentru care, toti ravnim la asa ceva. Crezi ca nu este posibil sa ai si tu o astfel de locuinta, inteligent decorata, in care sa reusesti sa ingramadesti o sumedenie de lucruri la care nu poti renunta?

Ei bine, pentru asta sunt o serie de designeri de interior, care pot fructifica si cel mai nebanuit coltisor al caminului tau. 

Un astfel de apartament, care imbina un decor inteligent cu senzatia de spatiu, a fost decorat de o agentie de Design in Ljubljana, Slovenia. Pe Freshome.com este prezentat apartamentul in detaliu, de unde reiese un stil minimalist imbinat cu stilul contemporan, regasit in cele doua bai.

Apartamentul a fost gandit de designerul Lidija Dragisic astfel incat sa le permita proprietarilor sa se joace in voie cu decoratul, astfel incat sa nu schimbe imaginea de ansamblu.

Lemnul utilizat in combinatie cu accentele de oglinda in living, dau o atmosfera calda, cu accente neutru, ceea ce amplifica ambianta incaperii.

Fiecare metru patrat este utilizat la maximum, pentru a avea spatii de depozitare indeajuns, dar care sa nu incarce incaperea, dand senzatie de un spatiu aerisit si decorat cu bun gust.

Sursa: Freshome.com. Foto: Miran Kambic

Actualizat: 27 Martie 2014
COMENTARII