Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Mobilă multifuncțională – o soluție pentru spații mici și idei mărețe

08 Mai 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Mobila multifuncțională poate fi o soluție pentru oamenii care nu au o casă foarte mare sau pentru cei ce își doresc să folosească spațiul din locuința într-un mod inteligent.

Acest tip de mobilă nu este o noutate absolută, dar felul în care a evoluat de-a lungul timpului a revoluționat design-ul interior, în special pentru locuințele mici. Pe lângă canapelele care pot deveni paturi confortabile și care au și spații unde poți depozita multe lucruri, au aparut noi piese de mobilier cu un design mai spectaculos, dar la fel de folositoare.

Printre cei care apreciază mobila multifuncțională sunt persoanele care vor să schimbe cât mai des felul în care arată locuința lor. Dacă te numeri printre ei, știi cât de complicat e să muți mobila prin cameră, și după mult efort, o să realizezi ca ultima piesă de mobilier nu încape unde ai fi vrut. Cu mobila multifuncțională nu se va întâmpla niciodată așa, pentru că spațiul va fi întotdeauna suficient încât să dai viață tuturor ideilor pe care le ai.
Mobila multifuncțională este o alegere bună pentru camera unui copil. Biroul, patul și biblioteca pot fi încorporate într-un singur obiect de mobilier, iar restul camerei va rămâne liber pentru joacă.

Din living nu poate să lipsească o masă de cafea care se va transforma într-o masă mare atunci când ai nevoie.
Sub ea vei păstra scaunele cu spații de depozitare. Un alt exemplu de mobilă multifuncțională este fotoliul sau canapeaua biblioteca.
În bucătărie, pentru a ajunge la rafturile de sus, poți cumpăra scaune care se transformă printr-o mișcare în niște scări cu doua sau trei trepte.

Una din caracteristicile mobilei multifuncționale este minimalismul, deci este un fel de mobilă a viitorului. De aceea trebuie să te asiguri că ea se va potrivi cu locuința ta. Materialele din care este construită mobila multifuncțională sunt mult mai îndrăznețe, și este folosit chiar și lemn reciclat.
Dacă ai de gând să alegi mobila multifuncțională pentru casa ta, e bine să știi că nu este foarte ușor de găsit, dar poate fi concepută în funcție de ideile și dorințele tale în ateliere specializate.

Sursă: homedecomag.ro

Actualizat: 08 Mai 2017
COMENTARII