Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Mic îndrumar pentru a vinde repede o locuință

07 Noiembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Vânzarea unei locuințe într-un timp scurt este o încercare destul de grea pentru mulți proprietari. Clienții continuă să fie atenți cu banii lor și nu se grăbesc să cumpere decât dacă dau de o ofertă foarte bună. Sunt însă o serie de greșeli pe care vânzătorii le fac și astfel nu reusesc să atragă cumpărători. Aflați ce greșeli nu trebuie să faceți pentru a putea vinde mai repede.

Nu uitați că prima impresie contează

Țineți mereu cont că este important să prezentați cumpărătorilor o locuință cât mai îngrijită, chiar dacă majoritatea alege să o renoveze în urma tranzacției de vânzare-cumpărare.

Nu închideți ușa primului client

Se intâmplă de multe ori ca vânzătorul să găsească un cumpărător serios chiar în primele zile de la postarea anunțului. Acest lucru îi face pe mulți proprietari încrezători. Astfel, ei refuză primul client gândind că la ușa lor va fi coadă de clienți și va putea obține un preț mai bun. Acest scenariu a fost valabil în perioada de boom imobiliar. Astăzi, un client nu trebuie ratat. Asta bineînțeles dacă prețul pe care îl oferă este aproape de cel cerut inițial de vânzător.

Stabiliți atent prețul pentru a nu fi nevoiți să îl scădeți

Situațiile în care clienții se lasă aștepți crează de multe ori panică pentru un vânzător, mai ales dacă acesta are nevoie să încheie repede tranzacția. Astfel, mulți vânzători se aruncă să scadă prețul. O alegere total greșită, avertizează specialiștii imobiliari. Scăderile mici și dese de preț denotă disperarea proprietarului.

O proprietate NU trebuie să stea prea mult pe piață

Dacă unii proprietari se grăbesc să scadă prețul imediat ce văd că nu au clienți, alții se încăpățânează și nu sunt dispuși să negocieze.

Nu refuzați cumpărătorii cu credit

Clienții care cumpără prin credit, mai ales prin Prima Casă, sunt de multe ori evitați de proprietari. Durează mai mult sau există riscul ca banca să refuze creditul. Totuși, experții în domeniu atrag atenția că s-a cam dus vremea tranzacțiilor imobiliare cu banii cash. Așadar, gândiți-vă de două ori înainte să refuzați un cumpărător care vine cu bani de la bancă.

Agentul imobiliar joacă un rol important

O ofertă bună nu garantează însă succesul într-un timp scurt. Ajutorul unui specialist în domeniu nu este de ignorat. Dar nu orice agent imobiliar vă poate ajuta.

Rezolvați problema actelor din timp

Nu puține sunt situațiile în care proprietarii nu au actele în regulă.

Sursă: media.imopedia.ro

Actualizat: 07 Noiembrie 2016
COMENTARII