Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Lux și adrenalină - aspirații arhitectonice inedite

05 Iulie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Arhitecții sunt deopotrivă oameni de știință și artiști, de aceea sunt mereu în febra realizării "operei" absolute. Priviți cum arată două concepte inedite a două clădiri ce se pot situa cu ușurință la limita realității:

Extremele coastei Australiene - locul ideal pentru capodopera unui arhitect

Ai putea locui aici?

Modulul pare o extensie a stâncii, oferind o priveliște extraordinară de la toate cele cinci etaje ale sale.Casa este ascunsă complet de stâncă, iar linia ei minimalistă pune accent pe utilitate, fiind, în același timp, extrem de spectaculoasă.

 Ce avem la cină? - o porție de adrenalină asezonată cu o priveliște ce îți taie respirația

 

Copper Canyon Cocktail Bar este un concept de restaurant/ cocktail bar, situat în vârful unei stânci, ce oferă o priveliște superbă asupra Cascadei Basaseachic din Mexic.

Restaurantul are două niveluri, primul adăpostind barul și mesele, care sunt amplasate în așa fel încât oaspeții să poată mânca în timp ce admiră peisajul. Mai mult, o porțiune a podelei este transparentă, astfel că nu e exclus să te trezești cu o senzație de gol în stomac dacă privești în jos. Al doilea nivel este conceput ca o punte de observație, cu scaune, mese și canapele confortabile, iar în centru se află chiar o piscină.

Imaginile acestui articol nu sunt reale, locuința și restaurantul fiind încă în stadiul de concept, însă dacă se vor găsi posibili finanțatori aceste "basme" arhitectonice pot deveni realitate.

Surse: http://urbology.ro/ 

          http://www.radiofxnet.ro/ 

Actualizat: 05 Iulie 2016
COMENTARII