Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Locuința ta în tendințele anului 2018

19 Ianuarie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Dacă vrei să schimbi decorul curând acest articol este perfect pentru tine, anul 2018 aduce cu el noi tendințe de amenajare a casei. Spre deosebire de tendințele din alți ani, cele din 2018 nu se vor demoda prea repede, fiind destul de simple, dar cu gust.

Culori neutre și accentele puternice

Culorile neutre, clasice, sunt întotdeuna o idee bună atunci când vrei să redecorezi. Deși sunt simple, casa ta va avea stil și pot fi adaptate pentru orice casă sau apartament. Vorbim despre alb, bej, gri, gri petrol și negru. Pentru a evita riscul unei camere plictisitoare, intră în scenă accentele de nuanțe puternice. Le poți folosi pentru covorașe, perne decorative, rame foto, veioze, dar și un scaun sau chiar o comodă.

 

Modele geometrice

Potrivite pentru orice cameră, modelele geometrice aduc un plus de personalitate. Totuși, e recomandat să le folosești într-o singură încăpere.

Materiale naturale, stilul scandinav la mare căutare

Mobila din materiale sustenabile devine din ce în ce mai populară. Lemnul reciclat este o alegere care va ajuta mediul și care va aduce căldură în casă.

Stilul Hygge, acceptă combinații îndrăznețe

Conceptul danez a devenit popular anul trecut și înseamnă să trăiești simplu, bine și confortabil – un fel de minimalism… mai puțin minimalist.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 19 Ianuarie 2018
COMENTARII