Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Linia 14 va merge din Timisoara pana in Dumbravita, pe un drum pe patru benzi.

26 Martie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

O veste buna pentru cei care locuiesc in Timisoara sau Dumbravita. Primaria Timisoara si cea din Dumbravita au accesat fonduri europene pentru a extinde linia de troleibuz intre cele doua zone. Deasemenea, va fi extins la patru benzi si drumul de la iesirea din Timisoara, de la sensul giratoriu din Calea Sever Bocu, pana la sensul giratoriu de la Kaufland.

„Am reusit sa finalizam licitatia pentru proiectul de executie a extinderii retelei de troleibuz pana la Dumbravita, proiect care va fi implementat de firma SC Martin Rose Romania SRL, cu cativa asociati. Valoarea contractului este de 13,5 milioane de lei si termenul de executie este de sase luni. Lucrarile pot incepe imediat. Este rezultatul final”, a anuntat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Tion.ro.
Linia 14 va fi extinsa pe o lungime de 3,7 kilometri, cu 12 statii in plus: Calea Sever Bocu colt cu Ion Ionescu de la Brad, Kaufland Dumbravita, str. Ferventia colt cu Petofi Sandor, str. Balcescu colt cu Petofi Sandor, str. Franyo Zoltan (la scoala), str. Jozsef Attila colt cu Sandor Petofi. La intoarcere spre TimiÈ™oara statiile vor fi in urmatoarele puncte: strada Petofi Sandor (la cimitir), Iozsef Attila colt  cu Petofi Sandor, str. Petofi Sandor la parc (peste drum de primarie), str. Eftimie Murgu colt cu Petofi Sandor, Kaufland.

Drumul de la sensul giratoriu din Calea Sever Bocu si pana la sensul giratoriu de la Kaufland va fi extins la doua benzi pe sens si se vor realiza piste de biciclete si trotuare noi. Primaria Timisoara va realiza acest proiect pana la strada Constructorilor, Primaria Dumbravita urmand sa continue lucrarile pana la sensul giratoriu de la Kaufland.

Aceste lucrari vor facilita investitiile iar domeniul imobiliar va avea doar de castigat.

Sursa foto: Opiniatimisoarei.ro

Actualizat: 26 Martie 2014
COMENTARII