Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Lampa Woodspot un concept unic pentru un birou atipic.

01 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Este o lampa mai atipica, insa cu siguranta va da viata fiecarui birou pe care va fi amplasata. De ce? Deoarece este unica si a fost conceputa de catre Alessandro Zambelli intr-un design aparte. Lampa Woodspot este asamblata si lacuita in intregime de mana. Suportul turnat se imbina la baza cu un difuzor de lumina, beneficiind de meticulozitatea unui finisaj natural. Difuzorul in sine este disponibil in alb fildes, roz crud sau verde pastel.

Ce o face atat de interesanta este modul in care baza lampii se asaza la un unghi specific unei rame foto. Aceasta sustine un difuzor de lumina, dand senzatia neasteptata a unui cadru tridimensional, proiectat la limita de irealitate.

Profilul extrem de neobisnuit iese in evidenta. Aceasta lampa se impune in orice spatiu. Lampa Woodspot surprinde simultan, fascineaza si incanta, pentru ca ascunde ceva misterios in sine: este o re-compozitie de reguli diferite. Rezultatul este un ideal nou si neobisnuit de frumusete. Woodspot are 22 cm lungime, 44 cm si 23 cm adancime. Montarea lampii este potrivita pentru surse de lumina de pana la 60W.

Sursa text & foto: Freshome.com

Actualizat: 01 Iulie 2014
COMENTARII