Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Interviuri care se tin intr-un yacht si angajati care se recreaza in balansoare si hamace. Birourile companiei Zitec.

08 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inaugurat recent noul spatiu de birouri contractat in cladirea Phoenix Tower din Bucuresti, ajungand in prezent la un spatiu total de peste 1.700 mp, in care vor lucra peste 150 de angajati pana la sfarsitul acestui an.

Birourile companiei imbina elementele nautice cu cele sci-fi, concurand la capitolul creativitate cu birourile nonconformiste ale gigantilor mondiali din domeniul tehnologiei. Echipa Zitec lucreaza in continuare in atmosfera din Star Trek, design-ul noului spatiu urmarind aceasta tema, si in plus isi poate cultiva spiritul de aventura cu ajutorul elementelor nautice.

Oaspetii sunt intampinati la receptia noului etaj de seria lui Fibonacci, o secventa de numere aflate in corelatie, in timp ce birourile propriu-zise sunt organizate in functie de departament sau de tehnologiile utilizate de membrii echipei, fiecare avand libertatea de a-si alege spatiul de lucru dupa preferinte.

Interviurile se tin in cabinele unui yacht

Cei care doresc sa se alature echipei Zitec vor participa la interviuri intr-una din cabinele yacht-ului de peste 25 metri amplasat in apropiere de zona de recreere. Membrii echipei pot participa la sedintele pentru proiecte in noua sala pentru intalniri, Port Royal, sau in cea decorata cu imagini realizate de NASA in spatiu, precum cea a nebuloasei Heart and Soul, si in sala inspirata din revista de benzi desenate Harap Alb continua.

Pentru a se deconecta, membrii echipei se pot relaxa pe canapele, in hamace, balansoare sau la taverna din zona de recreere, un spatiu deschis, cu pereti de sticla ce asigura lumina naturala din plin. De asemenea, acestia isi pot demonstra spiritul competitiv jucand mini-golf, pinball, fussball sau ping-pong sau se pot elibera de stres in scaunele de masaj.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 08 Octombrie 2014
COMENTARII