Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

In perioada 11-13 iunie are loc Salonul International de Inventii si Inovatii Traian Vuia Timisoara

10 Iunie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timisoara intra din aceasta luna in circuitul oraselor cu un salon propriu de inventica. Joi, de la ora 11, va avea loc deschiderea Salonului International de Inventii si Inovatii „Traian Vuia” Timisoara, care va avea loc la Casa Tineretului din Timisoara.

Salonul va fi deschis in perioada 11 – 13 iunie, intre orele 9 – 18, intrarea la eveniment fiind libera. Salonul ofera ocazia de a vedea cele peste 150 de inventii inscrise in competitie, care vor oferi noutaţi din electronica, mecanica, informatica, instalatii, constructii, medicina, securitate – salvare, agricultura, protectia mediului etc.

Pe perioada celor trei zile, membrii juriului vor putea analiza inventiile prezentate. Jurizarea se va face tinandu-se cont de cateva criterii principale: noutate, aplicatii, avantaje, pret, impact social/economic/mediu.

Festivitatea de premiere va avea loc sambata, 13 iunie, cu incepere la ora 19:00, cand vor fi oferite o serie de cupe, premii speciale, premiile de excelenta și, bineinteles, marele premiu al Salonului.

Prin acest eveniment, societatea Inventatorilor din Banat doreste sa promoveze proiectele de inovare si inventica utile revitalizarii economiei romanesti si sa ajute la infiintarea de noi locuri de munca. Printre obiectivele filialei se numara si gasirea si promovarea tinerilor talentati cu idei inovative si de inventica, infiintarea unor centre de creatie in care tinerii de la cele mai fragede varste sa-si dezvolte abilitatea de realizare a unor proiecte inovative si de inventica, atragerea fondurilor europene si crearea si dezvoltarea unor legaturi functionale intre inventatorii si investitorii din tara si din afara granitelor.

Membrii Societatii Inventatorilor din Banat spera sa sensibilizeze oamenii din politica si administratie, pentru a da mai multa importanta gandirii creatoare romanesti, care trebuie sa fie motorul unei economii moderne. Acestia vor sa faca posibila recunoasterea pe plan international a unor marci si inventii romanesti.

Noi, speram ca acest Salon sa aduca un suflu nou si pentru Sectorul Imobiliar din Timisoara, prezentandu-se noi tehnici de contructie, home-deco sau arhitectura.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 10 Iunie 2015
COMENTARII