Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Idei originale pentru a utiliza PET-urile in decorul caminului tau.

16 Septembrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Pet-urile, asa cum timisorenii stiu deja, se pot transforma intr-o veritabila arta, demna de Cartea Recordurilor. Mai nou, cei cu grija fata de mediul inconjurator le arunca la gunoi in maniera selectiva, fara a se gandi o clipa ca aceste deseuri pot fi refolosite, dandu-le noi intrebuintari in casa. Materialul este flexibil, transparent si atoxic asa ca trebuie sa veniti doar cu un strop de imaginatie si creativitate.

Mai jos prezentam cateva sugestii de reutilizare a unei banale sticle de plastic pe care, in loc sa o lovim cu piciorul, o putem restiliza intr-un obiect util.

In primul rand, decorati-va locuinta cu pet-urile, construind un candelabru „ecologic”. Arata original si va personalizeaza incaperea unde va fi instalat.

Bineinteles, orice recipient este bun pentru gradinaritul in ghivece, multe dintre ele improvizate. Pet-urile pot prelua acest rol, dand viata unui perete dezgolit sau unui colt de terasa. Puteti sa le dati forme mai atractive pentru a incanta si copiii in egala masura.


Pentru ca vorbim de plante, ce spuneti de o vaza care ia ochii mai abitir decat floarea asezata in ea? Astfel de obiecte pot impanzi locuinta voastra, dandu-i in aer chic.

Puteti la fel de bine sa ii faceti o surpriza sotiei sau prietenei si sa ii creati acest spatiu ingenios de depozitat bijuteriile. O mini-poseta este o alta solutie la indemana.
 

Sursa: casepractice.ro

Alaturati-va comunitatii noastre online, apreciind pagina noastra de Facebook

Actualizat: 16 Septembrie 2015
COMENTARII