Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Husa de saltea pentru un pat inteligent care iti monitorizeaza somnul.

07 Septembrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Traim in era tehnologiei, unde totul este conectat, iar printr-o simpla aplicatie pe telefon, avem control asupra tuturor lucrurilor din jurul nostru. Ti s-a stricat telecomanda si vrei sa vezi meciul sau emisiunea preferata? Nicio problema, exista deja o aplicatie pe telefon care are rol de telecomanda, astfel incat sa poti zappa in liniste de pe canapeaua din sufragerie.

Toate lucrurile incep sa avanseze cu ajutorul tehnologiei, motiv pentru care ne intrebam ce se intampla cu cel mai important aspect al vietii noastre: somnul. Acela il putem controla? Privarea de somn are efecte grave asupra organismului nostru si asupra vietii pe care o avem. Cum ar fi sa existe o husa pentru saltea, inteligenta, care nu doar sa imbrace salteaua pentru a o proteja ci si pentru a ne usura somnul, a ne oferi informatii importante cu privire la obiceiurile noastre cotidiene, modul in care dormim si sfaturi pentru a ne imbunatati calitatea somnului?

Se pare ca doi parteneri de afaceri au avut acest gand deja si au inventat Luna - o husa inteligenta care transforma un pat normal intr-unul inteligent. Cu ajutorul acestei huse ai posibilitatea de a controla temperatura saltelei, atat pe partea ta cat si pe partea partenerului de viata, regland temperaturi diferite, in functie de preferintele fiecaruia. 

Cu ajutorul aplicatiei pe care o vei instala pe telefon, poate controla alarma de dimineata, lumina, umiditatea si sa nu uitam de cel mai bun prieten al diminetilor noastra: filtrul de cafea. Conectata la filtrul de cafea, pe cand te trezesti, vei avea cafeaua gata facuta in expressor. 

Avand in vedere ca somnul este mai mult decat important pentru a duce o viata sanatoasa, linistita, plina de energie si vitalitate, este absolut necesar sa putem controla si acest aspect al vietii noastre. 

 

 

 

 

 

Husa Luna va putea fi utilizata pe salteaua deja existenta fara a mai fi nevoie achizitionarea unei alte saltele. Conectata la aplicatiile care iti masoara activitatea fizica de zi cu zi, aplicatia Luna iti va spune ce trebuie sa imbunatatesti in viata cotidiana pentru a avea un somn eficient.

Cazurile de insomnie ar putea fi imbunatatite cu ajutorul acestei huse, spun inventatorii. Ramane sa vedem dupa ce va incepe sa fie utilizata de un numar cat mai mare de utilizatori si sa vedem primele reactii ale acestora.

Sursa: Freshome.com

Actualizat: 07 Septembrie 2015
COMENTARII