Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

HBO Romania: un birou demn de un blockbuster

04 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Vedem atatea filme produse de gigantul HBO, si cu siguranta, multi dintre noi ne punem intrebarea, oare cum este sa fii in spatele platourilor de filmare. Ei bine, chiar sunt oameni care muncesc si in spatele camerelor de filmare, iar la HBO Romania, ambientul este unul energic.

De cum pasesti in cladirea HBO Romania miroase a croissant cald si esti intampinat cu insule florale care iti amintesc ca o zi la birou trebuie sa inceapa cu un zambet.

HBO Romania s-a mutat in casa noua in luna iunie a acestui an, dupa 8 ani petrecuti in cladirea de birouri Cascade Euro Tower. Noul birou al companiei, din cladirea Premium Point, este mai spatios, extrem de luminos si "transparent". Noul spatiu are suprafata de peste 600 mp si este compartimentat in 13 birouri, doua sali de sedinta, o sala mare si una mai mica si spatiu pentru relaxare. Bucataria rivalizeaza cu localurile boeme din centrul istoric al Bucurestiului.

Spatiul mai generos din noul sediul al HBO Romania a permis un mix functional si operational mai eficient intre open space si birourile individuale. Spatiul este compartimentat pe departamente, iar birourile individuale au suprafetele mai generoase, asfel incat sa permita organizarea unor discutii chiar acolo. In acelasi timp, desi fiecare department beneficiaza de propriul birou, ideea de transparenta si comunicare exista in continuare la HBO Romania, spatiile fiind delimitate de pereti de sticla.

Echipa care s-a ocupat de acest proiect, alaturi de arhitectii de la 1722 StudioLab, a incercat ca, pornind de la identitatea brandului HBO si de la specificul companiei, sa realizeze un spatiu de lucru care sa raspunda tuturor necesitatilor membrilor echipei HBO. Strategia de amenajare a avut ca punct de pornire individul si nevoile acestuia.

Sursa text & foto: Wall-street.ro

Actualizat: 04 Iulie 2014
COMENTARII