Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Grădina, un paradis de relaxare cu costuri reduse

30 Mai 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Vara ne bate la ușă, vremea caldă ne îndeamnă să ieșim din casă, să ne bucurăm de natură și frumusețile acesteia. Astfel, vă propunem câteva idei inedite pentru amenajarea grădinii sau a balconului dumneavoastră. Creați-vă propriul paradis de relaxare și locul perfect pentru serile prelungite în aer liber alături de cei dragi.

Paleții, boxpaleții sau europaleții, sunt materiale ieftine ce pot fi ”reciclate” ușor și transformate în adevărate minunații pentru terase, casă și gradină. Nu vă trebuie decât puțina răbdare, imaginație, un proiect clar desenat și câtiva paleți pe care să-i folosiți. Restul, vopseluri, rindele sau alte accesorii le găsiți la orice magazin de specialitate, iar cheltuielile sunt mici, realizările mari și 100% originale.

Balansoarul

Balansoar din paleti

Balansoarul oferă grădinii un farmec aparte, iar cei care vor veni se vor legăna, cu siguranță, cu mare plăcere.

Măsuțe, Scaune sau Canapele

set de masa si scaune din paleti

Din 3 paleți se pot croi o masă, dar și un set de scaune. Pentru materiale suplimentare avem nevoie de sticlă, puțină vopsea și mici decorațiuni.

Canapele si masute din paleti pentru terasa

Canapeaua ECO se poate realiza din 4 paleți și câteva ținte, rezistă la intemperii, se poate face într-o zi de weekend și nu durează foarte mult. Mobilierul din paleți trebuie completat cu decorațiuni, acestea pot fi: perne, lumânări, seturi de ceai sau cafea de diferite dimensiuni și culori sau alte obiecte năstrușnice precum găleți vopsite, obiecte din fier forjat sau statuete rustice.

Suporturi de flori

Raft pentru flori Aranajament de terasa din paleti

Florile de gradină pot sta ingenios într-un raft realizat dintr-o bucată de palet. Rastelul poate fi mutat or, iar florile se vor simti mult mai bine în vecinatatea lemnului decât în recipiente de sticlă sau plastic.

Sursă: www.trendesign.ro

Actualizat: 30 Mai 2016
COMENTARII