Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Fostul Abator din Timisoara ar putea gazdui o baza de agrement

27 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Fostul Abator de pe bulevardul Eroilor din Timisoara, ar putea gazdui o baza de agrement, conform viceprimarului Traian Stoia. Edilul s-a intalnit recent cu o delegatie a grupului de firme al omului de afaceri Ion Tiriac pentru a discuta despre stadiul lucrarilor care au avut loc pana acum la acest monument istoric lasat in paragina.

La Abator au fost realizate lucrari de punere in siguranta, reparatii si curatenie dupa ce proprietarii au incasat in toamna anului trecut o amenda de 8.000 de lei de la Primaria Timisoara, pentru ca au lasat sa se degradeze acest ansamblu istoric de valoare. Oficialii municipalitatii au avut din nou discutii, recent, cu detinatorii proprietatii.

„Saptamana trecuta a venit de la Bucuresti o delegatie din partea domnului Tiriac, pentru Abator. [...] Discutiile au vizat zona din spatele turnului central, solicitarea noastra a fost ca aceasta suprafata, in afara de a fi pusa in siguranta, sa i se dea un aspect cat mai apropiat de ceea ce a fost. [...]”, a declarat, viceprimarul Traian Stoia pentru Tion.ro.

Edilul spune ca, din discutiile purtate cu reprezentantii grupului de firme, a aflat ca acestia doresc sa deschida la Abator o baza de agrement, pentru a-i da o utilitate, proiectul mall-ului fiind abandonat momentan.

„Exista acolo un proiect al unui mall, care la ora actuala nu poate fi finantat, intr-o perioada de criza. [...] Proiectul este expirat ca termen, dar se poate relua procedura.[..]", sustine Stoia.

Noul proiect va cuprinde terenuri de tenis, handbal, fotbal, jocuri, altfel spus, un fel de baza de agrement.

Sursa text & foto: Tion.ro

Actualizat: 27 Iunie 2014
COMENTARII