Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Feng Shui: ce poti si ce nu poti schimba in caminul tau in Anul Caprei 2015 – Tai Sui

20 Martie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Anul Caprei a inceput pe 19 februarie 2015, iar acest an este guvernat de Marele General Yang Xian, care esteTai Sui sau Mare Duce al anului Caprei.

In metafizica chineza, fiecare an este guvernat de cate un general, sau duce, care mai poarta si denumirea de Tai Sui, iar aceasta este una dintre directiile pe care nu trebuie sa le deranjam cand facem renovari.

Uneori, influenta lui Tai Sui a fost gresit inteleasa ca avand o semnificatie punitiva si consecinte nedorite. Dintr-o alta perspectiva, Tai Sui este un zeu al anului, care guverneaza afacerile lumii in acel an. Cerurile il trimit pe pamant ca sa supravegheze intamplarile nefericite si sa ofere protectie.

Binecuvantarea, sanatatea, norocul si ghinionul unei persoane se afla in mainile lui Tai Sui.

Poate fi considerat si ca un reminder pentru a evita faptele rele, pentru a avea grija de sanatatea noastra, a ne implica in activitati de binefacere si a evita sa il jignim, in asa fel incat sa nu fim vizitati de ghinion. El ne va contoriza faptele bune si faptele rele, ele fiind in corelatie cu karma noastra.

In calendarul taoist exista un ciclu de 60 de ani, fiecare avand desemnat cate un astfel de Mare Comandant al Anului, in total existand 60 de asemenea Comandanti anuali. Ei sunt desemnati sa guverneze anii, fiecare cu propriile sale caracteristici, abilitati si propriul temperament, care deriva din elementul si animalul guvernator al anului.

Dintr-o perspectiva mai stiintifica, Tai Sui este conex cu studiile astronomice si cu vibratia planetei Jupiter si a Pamantului.


Denumirea de « Marele Duce Jupiter » are legatura cu faptul ca Jupiter este cea mai mare dintre cele noua planete ale sistemului nostru solar. Jupiter este format din gaze, incluzand heliu si hidrogen. Fiind de 11 ori mai mare decat pamantul, prin miscarea sa Jupiter creeaza unde de interferenta cu campurile magnetice terestre. Traditia invocarii lui Tai Sui dateaza de secole intregi.

In feng shui este important sa identificam pozitia anuala a lui Tai Sui acasa si la locul de munca, ca apoi sa ne asiguram ca nu il infruntam in mod direct si nu il agravam, fara sa ne dam seama.

In 2015, Marele Duce Jupiter - Tai Sui ocupa sectorul de Sud-Vest cuprins intre 202.5 – 217.5 grade.

Iata cateva reguli pe care este bine sa le respectam in anul guvernat de Yang Xian

  • sa nu stam asezati cu fata si sa nu dormim cu capul indreptat catre Marele Duce Jupiter
  • sa masuram cu exactitate care este sectorul afectat de Marele Duce Jupiter si sa ne asiguram ca nu facem acolo reparatii si renovari. Aceasta include chiar si baterea unui cuisor de tablou
  • sa nu incepem constructia unei case dinspre sectorul lui Tai Sui, pentru a ne feri de obstacole, accidente in timpul lucrarilor de constructie si cresterea exagerata a costurilor pentru finalizarea lucrarilor
  • daca fara voia noastra se fac in vecinatate lucrari care afecteaza sectorul lui Tai Sui, se taie copaci, se tunde gazonul cu masini zgomotoase sau se sapa gropi, ne putem proteja agatand pe exteriorul cladirii noastre, exact pe sectorul lui Tai Sui, un clopotel de vant metalic cu sase tije, iar in interiorul casei vom pune o placuta a lui Tai Sui sau o figurina cu Pi Yao
  • daca este absolut necesar sa se faca lucrari pe sectorul lui Tai Sui, zodiile cele mai afectate de Tai Sui in anul 2015 fiind Capra si Bivolul, este recomandat ca pentru respectiva lucrare sa se aleaga un muncitor care nu este nascut in aceste doua semne zodiacale.
  • pentru inceperea lucrarilor se va alege o zi favorabila din almanahul feng shui.

Sursa: SporulCasei.ro

Actualizat: 20 Martie 2015
COMENTARII